lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tempest Rising #1



Tempest Rising #1

Kieli: Englanti
Tekijä: Nathalie Paehler
Hinta: 5.50 USD
Sivumäärä: 20

Juoni lyhyesti:
 
Kirjan takateksti: Nuori huskyneiti Duvessa pitää itseään kuusipäisen Alaskan vetokoiratiimin johtokoirana. Mutta eräänä aamuna he heräävät täysin oudossa metsässä. Selvittäessään miten he joutuivat sinne, he tapaavat saksanpaimenkoiran.

Mitä koirat eivät tiedä, on että he ovat osa peliä. Peliä jonka säännöt ovat kirjoittaneet jumalat. Löytävätkö huskyt reitin uuden maailman läpi? Kuka voittaa? Jumalten voima vai ryhmähenki?

Jumalatkin näyttävät koirilta.
Omaa juttua: Oikein kiinnostava sarjakuva! Eli tosiaan, jumalat lähettävät Alaskassa asuvan koiravaljakkotiimin Saksan metsiköön. Ihan ensiksi pitää kehua, että mun mielestä noi koirat näyttää ihan oikeasti huskeilta! Rodun piirtämisessä on onnistuttu. Myös mukaan tuleva saksanpaimenkoira näyttää ihan rotunsa edustajalta. Sarjakuva on muuten mustavalkoinen, mutta koirien silmät ovat värilliset. Taustat ovat valokuvia, kuten alempana näkyy. Mustavalkoisuuden takia nekin näyttävät ihan hyvältä, voin kuvitella että jos sarjakuva olisi värillinen, ne eivät sopisi läheskään yhtä hyvin! 


En osaa oikein selittää sitä, mutta tässä sarjiksessa on jotenkin... siinä on sellainen tietty tunnelma. :D Jos joku on nähnyt Plague Dogs-elokuvan, niin mulle tulee tästä sarjakuvasta samanlainen tunne kun sitä katsoessa! Sellanen synkän vakava. Tässä osassa ei ehdi tapahtua paljon mitään, koirat lähinnä pohtivat olinpaikkaansa, ja jumalat keskustelevat. 


Sarjakuvan englanti on huonoa, ja kirjoitusvirheitä löytyy useampikin. Esimerkkilauseena vaikkapa "What could a forest then do to us?!" ... Että mitä? Onneksi todella nätti piirrostyyli ovelasti vie huomioni pois tönköstä kielestä. :> Toivottavasti seuraavassa osassa valaistaan vähän paremmin tämän pelin ideaa. En oikein ymmärrä mikä tossa on ideana, että noi koirat heivattiin metsään. 

2 kommenttia:

  1. Whii, uusi sarjis òuó

    Tämäpä kuulostaa erilaiselle! Ite en oo koskaa oikee tykänny tollasest, et taustakuvat on valokuvia, ellei sitä oo oikeesti tehty hyvin. Tässä tuo mustavalkosuus näyttää tosiaa pelastavan aika paljon : D Vaikka silmätki vois olla mustavalkoset >:III Toi piirtotyyli kyl nättää hienolle!

    Toivottavasti saat jatkoa pia ouo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pelastaa, tossa se mun mielestä näyttää ihan hyvälle. :D Mä tykkään tosta että silmät on värilliset, hauska idea mun mielestä! n__n

      No nyt ku katoin ni ei ainakaa ollut jatko-osaa myynnissä vielä. :D Odotellaan, odotellaan...

      Poista