tiistai 5. kesäkuuta 2012

The Rogues #1


 

The Rogues #1

Kieli: Englanti
Tekijä: Rachel Johnson
Hinta: 5.50 USD
Sivumäärä: 68


Sisältää spoilereita sarjakuvasta! 


Juoni lyhyesti: Kirjan takakansi: "On vuosi 2012. Ilmaston lämpiminen aiheuttanut mutaation taudissa, tehden siitä kuolettavan. Tulia leviää nousevien lämpötilojen takia. Kaksi koiraeläintä ovat menettäneet laumansa tälle taudille, ja haluavat löytää uuden kodin -- er, mitä? Mitä tekemistä heillä on maailmanlopun kanssa?"

 Omaa juttua:  Nostalgista lukea tätä taas. :) Sarjakuvassa seurataan siis ylempänä näkyvää räväkkää neitokaksikkoa, RayJtä ja Nightwalkeria. Muistan sarjakuvan olleen melko synkkä, ja sen huomaakin jo ensimmäisen osan perusteella, vaikka vielä mitään ikävämpää ei ehdi sattua! Suurin yllätys oli se, että Night oli kaksikosta kyynisempi ja negatiivisempi osapuoli - muistin sen olleen toisin päin. Kiinnostava seurata oliko vika muistissa, vai muuttuuko hahmojen luonteet sarjakuvan edessä.


Parissa ensimmäisessä sivussa jälki oli ihan erilaista kuin muussa sarjakuvassa! Kehityksen ja tyylin muutoksen huomasi selkeästi, jälki muuttui paljon yksinkertaisemmaksi, mitä pidemmälle edettiin. Sarjakuvassa ehditään tavata ystävällinen kissa Aaron, sekä koiraporukka jolla on vähemmän kiltit aikeet! Tapa, jolla Night ja RayJ reagoivat ystävällisyyteen ja hetkelliseen lepopaikkaan, on outo. Molemmat ovat usein töykeitä ja haluavat tilanteesta pois. Näiden kahden luonne on varmaan se, mikä antaa sarjakuvalle niin synkän fiiliksen - molemmat ovat itsekin vähän synkkiä. Mutta sitä onkin kiinnostava lukea!


Paljoa ei tosiaan ehtinyt vielä tapahtua ensimmäisessä osassa, ja hahmot itsessäänkin on jätetty hieman mysteeriksi. Tiedän kuitenkin että juttua piisaa, onhan tämä jo kerran luettu, ja viisi paksua sarjakuvapokkaria materiaalina. Koitan saada tällä viikolla kirjoitettua kaikista osista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti