lauantai 16. kesäkuuta 2012

The Rogues #3




The Rogues #3

Kieli: Englanti
Tekijä: Rachel Johnson
Hinta: 4.99 USD
Sivumäärä: 70

Sisältää spoilereita sarjakuvasta!


Juoni lyhyesti: Kirjan takakansi: "On vuosi 2012. Ilmaston lämpiminen aiheuttanut mutaation taudissa, tehden siitä kuolettavan. Tulia leviää nousevien lämpötilojen takia. Kaksi koiraeläintä ovat menettäneet laumansa tälle taudille, ja haluavat löytää uuden kodin -- er, mitä? Mitä tekemistä heillä on maailmanlopun kanssa?"

 Omaa juttua:  Huh, tässä osassa on 20 sivua enemmän kuin edellisessä, mutta se maksaa vain dollarin enemmän? Halpaa lystiä, sanon minä! Tässä osassa tuntuu olevan vähemmän toimintaa, enemmän puhetta. RayJ:n mielessä pyörii yhä tämän viime osassa tekemät surmatyöt, eikä se uskalla enää osallistua käsirystyihin enää laisinkaan. Oli todella outoa, miten viime osassa "murha ei koskaan ole oikein" paasannut Q koittaa lohduttaa RayJ:tä vakuuttelemalla että "on kulunut jo pari päivää, ja hän on kuollut, unohda se jo!". Ei kai sitä nyt noin nopeasti voi unohtaa... :D No, eihän Q voi ymmärtää miltä se tuntuu.   


Vaikka toimintaa ei tosiaan kummemmin ole, ei hahmojen kuolemalta vältytä vieläkään. Ärsyttää kun tällä kertaa kuolema on onnettomuus, mutta syy vieritetään silti RayJ:n ja tämän ystävien niskoille. Jopa RayJ itse on sitä mieltä, että heidän tulee ottaa vastuu siitä. Eikä tule, se oli onnettomuus eikä kenenkään syytä!

Tässä osassa voin sanoa tottuneeni kunnolla piirtotyyliin. Toisessa osassa koirien anatomia ja ilmeet vielä häiritsivät aika-ajoin, mutta tässä osassa ei tainut käydä kertaakaan niin. Voihan olla että piirtotyylikin on kehittynyt jonkun verran. Dramaattiset toimintakohtaukset ovat todella hienoa katsottavaa yhä vain...


Tällä lukukerralla tajusin myös vihdoin, mistä se mysteerinen tauti johtuu... en ymmärrä miksen ensimmäistä kertaa lukiessani tajunnut sitä, se väännetään lukijoille melkeinpä rautalangasta! Huomaa kyllä etten keskittynyt kunnolla lukemiseen, haha. :D No, sitä suurempi syy lukea nämä uudestaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti