torstai 7. kesäkuuta 2012

The Rogues #2



The Rogues #2

Kieli: Englanti
Tekijä: Rachel Johnson
Hinta: 4.00 USD
Sivumäärä: 52

Sisältää spoilereita sarjakuvasta!

Juoni lyhyesti: Kirjan takakansi: "On vuosi 2012. Ilmaston lämpiminen aiheuttanut mutaation taudissa, tehden siitä kuolettavan. Tulia leviää nousevien lämpötilojen takia. Kaksi koiraeläintä ovat menettäneet laumansa tälle taudille, ja haluavat löytää uuden kodin -- er, mitä? Mitä tekemistä heillä on maailmanlopun kanssa?"

 Omaa juttua:  Ja koiratyttöjen matka jatkuu! Toisessa osassa olikin paljon enemmän toimintaa ja muutenkin sitä oli jotenkin mukavampi lukea. Tässä osassa ilmestyi myös tämänhetkinen lempikohtani, mikä toki nosti intoa myös, mutta siitä lisää myöhemmin. Viime osassa kaksikon seuraan liittyi Q ja Tae. En itse asiassa ole ihan varma näiden kahden sukupuolesta.. olen ollut siinä uskossa että ne ovat uroksia, mutta älkää uskoko sanaani.. :D En muista oliko missään kohtaa varsinaista vahvistusta tästä.

"Pois meidän juomapaikasta!"
 Toiminnan lisäksi The Rogues 2 sisältää myös enemmän draamaa. Ja sieltähän se masentunut pessimisti-RayJ ilmestyikin! Kun nelikko pääsee ruokailemaan ja viettämään yön erään koiralauman luona, RayJ on ainoa joka ei saanut napatuksi saalista, ja näin ollen kieltäytyy syömästä itse ja vetää hirveät pultit. Taas ihmettelin tätä outoa reagointia, ei kai se nyt niin iso asia ole... RayJ ottaa epäonnistumisen aina itseensä, ja sanookin ettei ole tuon lauman, tai kenenkään muunkaan arvoinen. Surullista! 

Ensimmäistä kertaa tulee myös tämä ongelma tummissa sivuissa, mistä ei oikein tahdo saada selvää. Yksi ruutu oli melkeinpä täysin musta.


No, sitten lempikohtaukseeni. Vaikka alussa jo mainitsin, niin sanon nyt uudestaan että spoilerivaroitus! Night, Q ja Tae aikovat yöpyä luolassa jota asuttaakin varsin aggressiivinen koira. Tämän käydessä päälle on RayJ.n autettava ystäviään. Taistelun tuoksinnassa vieras koira ajautuu liian lähelle kielekkeen reunaa ja putoaa lopulta alas. On jotenkin sydäntäsärkevää nähdä miten RayJ koittaa niin epätoivoisesti pelastaa tämän, muttei onnistu.

En muuten ehdikään laittaa kaikkia osia tällä viikolla, anteeksi! :( Koitan kuitenkin olla ripeä.

Tässä vielä bonuksena ehdoton suosikkini näistä hauskoista strippisarjakuvista jokaisen osan lopussa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti